Чому ведучий “Говорить Україна” Олексій Суханов розлучився зі своєю дружиною Ольгою: “Була для мене найріднішою”

Відомий український телеведучий Олексій Суханов був одружений єдиний раз, але цьому шлюбу не судилося тривати вічно. Про причини нещастя в особистому житті зірки читайте нижче.

Олексій Суханов займає нішу завидного холостяка, на серце якого полюють тисячі фанаток, але за його власними словами, взаємного коханні він не знав ніколи.

Зараз ведучий зайнятий службою в ТрО, а у мирні часи він іноді буває на побаченнях, знайомиться з потенційними обраницями у соціальних мережах, однак тієї самої досі не зустрів.

Олексій зізнається — навіть у шлюбі, який не один рік, йому не вдалося покохати по-справжньому:

“Оля для мене була вкрай рідною людиною, найріднішою людиною, але я не можу сказати, що з мого боку було кохання, яке воно має бути”, – розповідав Суханов в інтерв’ю для програми “Зірковий шлях“.

Олексій Суханов вперше розповів, чому розлучився з єдиною дружиною
Чому Олексій Суханов розлучився зі своєю дружиною Ольгою

З Ольгою Каменчук Олексій був одружений 13 років, вона — доктор психологічних наук.

В сімейному житті пари місця для дітей так і не з’явилося, а кохання Ольги, як виявилося, було неподіленим, і так на досвіді Суханова було завжди.

За словами ведучого “Говорить Україна”, в одних стосунках він розчинявся в людині та був готовий заради неї на все, але взаємності не було, в інших все навпаки — кохали його, як і у випадку з Ольгою.

Олексій прийняв цей факт і вважає, що неможливо примусити людину кохати, яким би сильним не було бажання, тож він з цим мириться та відпускає.

Олексій Суханов виклав чорно-біле фото і зізнався, що потребує когось поруч
Чому Олексій Суханов розлучився зі своєю дружиною Ольгою

Також Суханов зізнається, перше враження про жінку робить по зовнішньому вигляду, адже загалом любить красивих людей незалежно від статі, проте зауважує, що за зовнішньою красою обов’язково має бути щось всередині.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.