32-річна Оля Мартиновська видала себе з головою і тісно притулилася до Ярославського: не Ектор в серці зірки

Суддям найулюбленішого українцями кулінарного шоу "МастерШеф" Олі Мартиновській та Володимиру Ярославському давно приписують роман, чутки про який досі не вщухають.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський вже кілька років співпрацюють на головній кухні країни в проєкті “МастерШеф” — вони судді разом з Ектором Хіменесом-Браво.

Без сумнівів, у кадрі кулінари ведуть себе дуже професійно і стримано, хоча й не забувають інколи пожартувати, але жодних натяків на більш ніж робочі стосунки на знімальному майданчику вони не дають.

Але у соціальних мережах Оля і Вова не перестають публікувати доволі цікаві спільні фото, які викликають безліч питань у фанатів, адже на багатьох з них вони виглядають наче закохана пара.

Оля Мартиновська видала себе з головою і тісно притулилася до Ярославського

У мирні часи судді “МастерШеф” багато часу проводили разом, однак зараз вони в розлуці, і судячи з Інстаграму Мартиновської, вона дуже сумує за минулим.

Так, зірка СТБ виклала архівний кадр з Ярославським, який підписала так:

“Гортати архівні фото річної давності небезпечно для психіки”, – і додала емодзі зі сльозами.

Оля Мартиновська видала себе з головою і тісно притулилася до Ярославського
Оля Мартиновська видала себе з головою і тісно притулилася до Ярославського

Ольга наразі перебуває за кордоном, звідки активно займається волонтерською діяльністю, а Володимир знаходиться в Україні та працює на кухні, теж на користь країни — він готує для ЗСУ і ТрО.

Крім того, потенційна пара робить добру справу разом — вони відкрили благодійний продаж своєї кулінарної книги “100 рецептів на кожен день”, а всі отримані таким чином кошти перераховують дитячій лікарні “Охматдит”, яка продовжує рятувати життя навіть у такі неспокійні часи.

Схожі статті