Астаф’єва після отриманої пропозиції від Салема зізналася в романі і заговорила про дітей: “Зі мною щось сталося”

Відома українська модель та співачка Даша Астаф'єва розповіла, про що мріє найбільше, коли все закінчиться. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка та модель Даша Астаф’єва дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам програми “Життя відомих людей” після отриманої пропозиції від телеведучого Даніеля Салема та розповіла про свої потаємні мрії.

Даша Астаф’єва після отриманої пропозиції від Салема зізналася в романі і заговорила про дітей

Даша Астаф'єва чистить картоплю і роздає гроші людям похилого віку під час війни
Даша Астаф’єва після отриманої пропозиції від Салема зізналася в романі і заговорила про дітей

Як відомо, декілька місяців тому Даша повідомила про розрив зі своїм нареченим, з яким будувала стосунки понад 5 років. Пара не могла побратися час відсутність у чоловіка необхідних документах, так як він був фігурантом декількох кримінальних проваджень. Причина їхнього розтавання достовірно невідома, але модель прозоро натякнула, що вже знаходиться в інших стосунках.

Кар’єра зірки також налагоджується, адже Даніель Салем запропонував знаменитості стати його партнеркою і вести програму про зірок.

“Після останніх моїх стосунків я собі сказала, що не буду нічого розповідати. Але я скажу так: я зараз дуже щаслива. Я відчуваю себе коханою та справжньою жінкою”

І не дивлячись на те, що останніх два місяці Даша чистила картоплю для бійців, місця для мрій у її душі також вистачає. Нещодавно знаменитість зізналася, що хоче щось зробити для дітей. Ймовірно це пов’язано з новинами про те, що в Україні кількість сиріт збільшилася на шість тисяч.

“Усі мої мрії на майбутнє пов’язані зі своєю сім’єю. Мені хочеться, щоб ми разом поїхали в якесь гарне місце. У мене завжди була трішки наївна мрія – озвучити якийсь мультфільм. Хочеться щось зробити для дітей”, — зізналася вона.

Схожі статті