Фіналістка “Холостяка-11” Юля Бельченко емоційно повідомила про поповнення: “Хто це у нас такий блакитноокий?”

Відома українська блогерка та фіналістка 11-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Юлія Бельченко повідомила про маленьке поповнення у притулку.

Юна красуня, блогерка та екс-учасниця романтичного шоу “Холостяк” Юлія Бельченко, яка прославилася прізвиськом Зайка, підтримує свою популярність завдяки активності у своєму мікроблозі.

Якщо раніше дівчина показувала своїм підписникам, як подорожує, працює та проводить час з друзями, то зараз її контент здебільшого присвячений подіям в Україні, як і у всіх інших колег Зайки.

Юля Зайка Бельченко емоційно повідомила про поповнення

Дівчина і раніше дуже цікавилася долею безпритульних тварин. Юлія Бельченко влаштовувала різноманітні акції, збори коштів, а також волонтерство для допомоги пухнастикам, які залишилися без дому з тієї чи іншої причини. Після 24 лютого її діяльність аніскільки не змінилася. Юлія так само відвідує притулки, де тваринки очікують на своїх нових хазяїв.

Нещодавно Зайка завітала до пухнастиків та повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в притулку відбулося маленьке поповнення. До них приїхала білосніжна кішка.

Юля Зайка Бельченко емоційно повідомила про поповнення. Скріншоти особистої сторінки блогерки

“Хто тут у нас такий блакитноокий?”, — запитала блогерка у тваринки, але вже через декілька хвилин усвідомила, що у пухнастика різні очі.

Юлія побачила у цьому деякий символізм, адже одне око кота було блакитним, а друге жовтим.

Також дівчина звернула увагу на інших жителів прихистку, які з нетерпінням чекають на добрих людей, які захочуть надати їм дах над головою та любляче серце. Усі тваринки виглядають здоровими, дуже доглянуті, і лише маленький репортаж Юлії видає в них безпритульних.

Схожі статті