Розлучена Аліна Гросу знову самотня? Обранець співачки Полянський безслідно зник і будь-якою ціною уникає колег

Відома українська співачка Аліна Гросу активно підтримує своїх співвітчизників, а тим часом її обранець Роман Полянський безслідно зник. Що сталося?

Відома українська співачка Аліна Гросу з кінця лютого демонструє свої найкращі людські якості. Зірка евакуювалася до Львова, де в неї є маєток і там приймає переселенців. Артистка самостійно готує і допомагає людям облаштуватися у її тимчасовому прихистку. За вчинками зірки слідкують усі її фанати, і, звісно, від них не приховалося, що Романа Полянського, який раніше постійно знаходився поруч з коханою, немає.

Обранець Аліни Гросу Роман Полянський безслідно зник і будь-якою ціною уникає колег

Замість того, щоб якось прокоментувати усе, що відбувається в Україні, він закрив особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і взагалі ніяк не фігурує в інфопросторі. Його українська колега Наталка Денисенко не витримала і публічно звернулася до нього. Мовляв, такі люди не мають працювати і заробляти гроші в Україні, тож напрямок Роман має знати. Наталка послала актора до росії. Але навіть такі грубі та провокаційні речі не виманили Романа з його схованки.

Обранець Аліни Гросу Роман Полянський безслідно зник і будь-якою ціною уникає колег. Скріншот особистої сторінки Наталки Денисенко

Аліна Гросу ніяк не коментує відсутність свого обранця. Незважаючи на все вище сказане, існує велика імовірність того, що пара взагалі порвала.

Нагадуємо, що Аліна Гросу почала зустрічатися з Романом Полянським через декілька місяців після розлучення з Олександром Комковим. Знайомство з актором якраз припало на період, коли знаменитість була заміжня. Офіційною причиною розлучення стала зрада Олександра, який попросив у своєї зіркової дружини перерви у стосунках. Коли Комков захотів відновити їх, Гросу не прийняла пропозиції.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.