З олімпу шоу-бізнесу на українське поле? Син Софії Ротару опинився серед трактористів, які обробляють землю

Син відомої української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко вразив підписників правдою про своє місцезнаходження. Усі деталі в нашій статті.

Син відомої української співачки Софії Ротару Руслан наприкінці лютого потрапив у серйозний скандал. Справа в тому, що разом зі своїм сином Анатолієм він намагався незаконно перетнути кордон України, втікаючи обов’язків. Очевидь, ідея боронити Україну йому не надто подобалася.

Спадкоємців Ротару спіймали. Подейкують, що вони навіть заплатили неабиякі гроші, щоб мати можливість втекти за кордон. Після усіх необхідних процедур в правоохоронних органах їх відпустили. На деякий час Руслан Євдокименко просто зник з інфополя.

Син Софії Ротару опинився серед трактористів, які обробляють землю

А нещодавно його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на який він опинився серед звичайного українського поля. На кадрі можна помітити декілька тракторів, які обробляють землю.

Син Софії Ротару опинився серед трактористів, які обробляють землю. Скріншот особистої сторінки чоловіка

Що саме там робив Руслан достовірно невідомо. Можливо взявся працювати, а можливо просто проїжджав повз. Так чи інакше, але він вирішив необхідним опублікувати це у своєму акаунті.

Нагадуємо, що Софія Михайлівна після тривалого мовчання таки висловилася в підтримку України. Хіба що після всього співвітчизники легенди естради вже не оцінили її вчинок. Де зараз знаходиться Софія Михайлівна також інформації немає, але існує висока вирогідність, що вона давно знаходиться за кордоном. На своїй особистій сторінці вона блокує лише такі собі картинки, в яких підтримує Батьківщину.

Схожі статті