35-річній Ірині Федишин довелося заплатити за гучний скандал зі зрадницею Ані Лорак: “Всі знають, хто вона така”

Ірина Федишин вперше розповіла, через що їй довелося пройти через гострий коментар на адресу Ані Лорак, яка втекла з росії та зрадила Україну.

Ірина Федишин завжди займала патріотичну позицію. В репертуарі відомої вітчизняної виконавиці немає жодної пісні, яка була б написана російською. Артистка розповідала, що вважає своєю місією поширення саме української культури.

Молода виконавиця Ірина Федишин скопіювала образ Тіни Кароль
Ірині Федишин довелося заплатити за гучний скандал зі зрадницею Ані Лорак

А знедавнавона прийняла тверде рішення, що вже ніколи не виконає будь-якої композиції російською. Під час спілкування з журналістами якось в Ірини запитали, що вона думає стосовно Ані Лорак, яка колись зрадила свою Батьківщину, а відтепер втекла із росії.

Звісна річ, що зірка не добирала слів і розкритикувала Кароліну вщент. Як це раніше робила безліч українських знаменитостей. Але Федишин довелося заплатити за це високу ціну.

Ірина Федишин розповіла, яку ціну заплатила за гучні висловлювання на адресу Ані Лорак

Так, Ірина Федишин поділилася з пресою, що після виходу її інтерв’ю на екрани, на неї накинулася фанатська база співачки, яка не розділяла поглядів Ірини на усе, що відбулося.

“Я не чіпала першою Ані Лорак, мене просто запитали про неї журналісти. Зараз взагалі немає сенсу щось про неї говорити, тому що Ані Лорак вже давно себе дискредитувала, всі вже знають, хто вона така. Я не очікувала, що наступного дня набіжать її фанати, але мені все одно зараз – всіх заблокувала і видалила”, – сказала співачка в інтерв’ю.

Також Ірина Федишин додала, що Ані Лорак не має права на майбутнє в Україні.

Нагадуємо, що погане ставлення співвітчизників до співачки почалося з того, що вона приїхала виступати в Крим, коли відбулася анексія. Артистка виступала для володимира путіна. Втім вона досі робить вигляд, що не розуміє, з чого все почалося.

Схожі статті