Марічка Падалко об’єдналася з чоловіком після розлуки: телеведуча підтримала Соболєва, який відцурався батьків

Ведуча "Телевізійної служби новин" Марічка Падалко розповіла, що її чоловік відмовився спілкуватися зі своїми баткьами, які є громадянами росії.

Ведуча Марічка Падалко та нардеп і політичний діяч Єгор Соболєв – одна зі зразкових пар українського шоу-бізнесу. Пара виховує трьох дітей, а також регулярно проводить час разом. У Марічки та Єгора співпадають погляди на життя, виховання дітей, а також політику – це дозволяє подружжю будувати міцні та щасливі стосунки.

Не дивлячись на те, що Соболєв народився у росії, вже багато років він працює та живе в Україні та навіть працював у Верховній Раді. При цьому батьки Єгора залишаються громадянами рф та живуть у країні, яка 24 лютого розпочала агресивне та повномасштабне вторгнення в українські міста.

Єгор Соболєв і Марічка Падалко
Єгор Соболєв і Марічка Падалко

Чоловік Марічки відразу вступив до лав захисників України, а Падалко продовжила працювати журналісткою в “ТСН”. Ведуча зізнавалася, що напередодні 24 лютого вони з коханим багато сварилися, адже він наполягав, щоб вони вивезли дітей у безпечне місце – Марічка не вірила, що почнеться повномасштабний конфлікт. Зараз діти подружжя живуть на заході країни з батьками Марічки.

Стосунки Соболєва з його мамою й татом зіпсувалися остаточно після звільнення Ірпеня – він приймав участь у його звільненні:

“Єгор, коли вийшов із Ірпеня, я так розумію, що він там побачив набагато більше, ніж мені розповів, бо я це прочитала в його переписці з мамою. Він їм написав все, що думає про росію, про них, все що він там побачив, зґвалтованих дівчат віку нашої найменшої дитини, ну і написав їм та їхній країні прокляття”, – поділилася Падалко.

Марічка також зізналася, що примирення Соболєва з батьками можливе лише за умови їхнього каяття як громадян росії. Сама пара зараз бачиться не часто, однак Великдень вони відсвяткували разом і навіть поділилися спільним фото у соцмережі.

Єгор Соболєв і Марічка Падалко
Єгор Соболєв і Марічка Падалко

Схожі статті