Даша Астаф’єва назвала артистів, які заблокували її після закликів не мовчати: “В тебе є серце, мозок, душа”?

Українська модель та співачка Даша Астаф'єва зізналася, що деякі колеги перестали з нею спілкуватися після її закликів публічно розповісти правду про ситуацію в Україні.

Даша Астаф’єва відома не лише в Україні, а й далеко за її межами, адже модель декілька років тому стала зіркою одного з найбільш популярних журналів для чоловічої половини населення. На Батьківщині Даша прославилася також як акторка і співачка – вона була солісткою гурту Nikita. Однак після 24 лютого, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, Астаф’єва змінила гламурні наряди та макіяж на старий одяг та кухонні прибори.

Майже щодня модель волонтерить на кухнях, де разом із поварами та іншими киянами готує їжу для захисників України, а також мирного населення, яке залишилося без домівок. Даша абсолютно не соромиться роботи, а також активно закликає своїх колег з великою аудиторією говорити правду про ситуацію в Україні, однак не всі з них мають для цього достатньо сміливості.

Даша Астаф'єва волонтерить на кухні
Даша Астаф’єва волонтерить на кухні

Так модель розповіла, що її заблокувала в соцмережах співачка Світлана Лобода. Даша просила їй сказати правду, що саме росія вторглася на територію України, однак артистка продовжувала говорити досить абстрактно про конфлікт, не називаючи імені агресора. Коли Астаф’єва натякала Лободі на це, та її просто заблокувала.

“Мені стало байдуже, що я артист, я розумію, що маю бути почутою, я маю казати ці важливі слова, маю підтримувати. Ті люди, які бояться втратити роботу в росії, свій дім у рф. Які мовчать. От як Ані Лорак. Таїсія Повалій. Вони ж не сказали ні слова”, – зазначила Даша Астаф’єва.

Даша Астаф'єва назвала артистів, які заблокували її
Даша Астаф’єва назвала артистів, які заблокували її

Астаф’єва також додала, що її заблокували учасники гурту Artik & Asti, які родом із України, проте зараз працюють у росії. Дашу обурило, що соліст та автор пісень, відомий під псевдонімом Artik, презентував новий альбом у час, коли росія нападала на його рідний Харків:

“Вони виступали тут кожного місяця. І в день, коли розбили Харків – це місто Artik, це його рідне місто. Він презентує альбом. Я йому кажу: “Ти що, й*бнувся?”. Ну ти, реально, бл*дь, твоє рідне місто б*мблять, ти презентуєш альбом? Ну хоч щось в тебе є? Серце, мозок, душа? Він мене заблокував одразу”, – зізналась Астаф’єва.

Схожі статті