46-річна Наталія Могилевська відверто зізналася, чому їй не вистачає Кузьми Скрябіна у такий складний час

Справжніх друзів не забувають. Вони завжди у серці і навіть якщо їх уже немає, то пам'ять про них завжди залишається. І ця пам'ять завжди зігріває душу

Події, що відбулися після 24 лютого 2022 року, змусили багатьох людей поглянути на життя по-іншому. Та й саме життя вже треба було переосмислити та зрозуміти, що в ньому головне. Як виявилося не гроші чи становище у суспільстві, а просто саме життя є основним пріоритетом. Люди згадують, як вони раніше жили, як їздили у відпустку, з ким зустрічалися і кого любили. Відома українська виконавиця Наталія Могилевська згадала загиблого в автокатастрофі Андрія Кузьменка. Чомусь співачка згадала про нього у цей важкий для неї час, та й не лише для неї, а й усієї України. Наталя Могилевська сказала, що їй не вистачає оптимізму та гумору Кузьми. Наталія Могилевська про це написала на своїй сторінці в інстаграм. Після подій в Україні, що відбулися 24 лютого 2022 року, Наталія Могилевська активно підтримує українців. Співачка дає безплатні концерти захисникам та просто людям, щоб підтримати їх та підняти моральний дух. Наталя Могилевська з сумом згадує Кузьму, який трагічно загинув в автокатастрофі. Наталя Могилевська написала: “Кузьмо, ти назавжди в серцях українців! Часто згадую тебе друг! Часто думаю, а як би ти відреагував, а що ти сказав би”. Згадка про Кузьму дає сили Наталі Могилевській і вона продовжує далі, ніж може наближати перемогу України. Завдяки ЗСУ та таким людям як Наталія Могилевська Україна вистоїть, переможе і потім відбудує зруйновані міста та села. Наша Батьківщина стане ще гарнішою!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.