39-річний Влад Яма вперше зізнався, чому порвав стосунки з дружиною Ліліаною: “Треба рухатися далі”

Відомий український хореограф Влад Яма перший раз розповів про розрив зі своєю коханою дружиною, який стався багато років тому. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український хореограф Влад Яма, здається, зумів створити ідеальну родину, яка гідна з’являтися на обкладинках глянців і давати інтерв’ю журналістам у повному складі.

Влад Яма вперше зізнався, чому порвав стосунки з дружиною Ліліаною

Інтерес глядачів цілком виправданий, адже зірці вдалося досягти певного ідеалу, якого намагаються дістатися його фанати. Однак, не завжди усе було настільки добре.

Влад Яма вперше зізнався, чому порвав стосунки з дружиною Ліліаною

Минулого року пара вперше розповіла про свій розрив, який стався багато років тому. Пара зустрічалася певний час, а потім їх застала криза. Молоді люди не могли розібратися в собі та рухатися далі, тож прийняли рішення розійтися.

Влад Яма поділився архівним фото з Могилевською
Влад Яма вперше зізнався, чому порвав стосунки з дружиною Ліліаною

“Ініціатором, мабуть, був я, але тоді мені здавалося, що ми зробили це якось разом. Було дуже багато претензій одне до одного. Ревнощі і якісь нерозуміння одне одного. Ну якийсь був певний такий глухий кут, і треба рухатись далі. А разом поки не виходило. Ми роз’їхались”, – поділився артист.

Ліліана поїхала закордон, де вже не думала про Влада, а хореограф тим часом почав сумувати. Врешті-решт його стан досяг такого рівня, що він більше не міг сидіти на місці, і поїхав повертати свою обраницю.

Варто відмітити, що Ліліана зізнається у тому, що свою особливу роль зіграли ревнощі до Наталі Могилевської. Для дівчини було нестерпно дивитися, як її коханий цілує іншу на паркеті. Не кажучи вже про плітки про роман між молодими людьми.

Схожі статті