Переслідувача Злати Огнєвіч звільнили з роботи і викликали до поліції: чоловік знову погрожував екс-Холостячці

Українська співачка та головна героїня другої "Холостячки" зізналася, що її переслідує невідомий чоловік. Заради порятунку артистка оприлюднила переписки з ним.

Українська співачка Злата Огнєвіч, безумовно, – надзвичайно красива і талановита жінка. Минулого року вона стала головною героїнею другої “Холостячки”, де за її серце та увагу боролися два десятки найкращих чоловіків України. Однак виконавиця на шоу так і не змогла знайти спражнього щастя – з переможцем Андрієм Задворним стосунки також не склалися. Після завершення зйомок Огнєвіч декілька разів натякала в особистому блозі, що її серце зайняте, говорячи, що вона планувала відпустку з коханою людиною. Проте жодних деталей, а тим більше особистості свого обранця вона не розкривала.

Злата Огнєвіч розповіла про переслідування
Злата Огнєвіч розповіла про переслідування

Однак все ж про одного “чоловіка” зі свого життя артистка таки розповіла. Злата зізналася, що вже декілька років її переслідує невідомий і зараз це почало її не на жарт лякати. Нещодавно вона помітила переслідувача біля свого будинку, але вона планує зробити все, аби він зник з її життя. А у січні біля Злати зупинилася машина з цим чоловіком, він заявив, що якщо він ще раз побачить її по телебаченню, то ніхто не зможе їй допомогти.

Нещодавно користувачі мережі допомогли Огнєвіч встановити особистість її переслідувача. Ним виявися чоловік на ім’я Вадим Лебідь. Відомо, що його нещодавно звільнили з роботи, а також його заарештувала поліція, коли він останній раз чекав на Злату біля її будинку.

“Ви у мене питали з приводу переслідувача. Щойно сьогодні він знову з’явився в житловому комплексі, де я живу. На парковці. Чекаю нагоди продовжити судову справу, яка чекає на судове рішення”, – зізналася співачка.

Виконавиця розповіла, що встигла зняти відео з переслідувачем, але не захотіла показувати його своїй аудиторії через те, що “не має сили”.

Схожі статті