Лілія Ребрик публічно зізналась у коханні не своєму чоловіку Андрію, а людині похилого віку: “Свій вибір зробили”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик публічно зізналася в коханні знаменитій вітчизняній акторці. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не приховувала своїх емоцій, коли прокинулась 24 лютого. Знаменитості довелося покидати своє звичне життя, збирати дітей і їхати зі свого дому. Звісно, це було дуже нелегко, і потребувався деякий час для відновлення. Врешті-решт, вона таки повернулася на телебачення. Зараз зірка виходить в ефір в онлайн форматі, зі своєї спальні.

Лілія Ребрик публічно зізналась у коханні не своєму чоловіку Андрію, а людині похилого віку

До того ж вона стала більш активною на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Лілія активно обговорює і політичні новини, і зміни в шоу-бізнесі, і в її особистому житті. Нещодавно знаменита українська акторка Ада Роговцева дала гострий коментар у сторону росії, який її колеги почали цитувати у своїх блогах.

Лілія Ребрик публічно зізналась у коханні не своєму чоловіку Андрію, а людині похилого віку. Скріншот особистої сторінки зірки

Таким чином вчинила і Лілія Ребрик, яка опублікувала її цитату, а нижче зізналася Аді в коханні. Варто відмітити, що дійсно важко стримати емоції після подібних висловлювань, які вимагають не тільки бездоганного почуття гумору, але і сміливості, рішучості та принциповості.

Варто відмітити, що про свого чоловіка Лілія Ребрик майже нічого не розповідає, а натомість нещодавно повідала про те, як своє день народження справила її маленька донька Поліна. На привеликий жаль, її свято припало на такі жахливі події. Лілія дуже засмутилася через те, що її спадкоємиці доводиться проходити через подібні речі у настільки маленькому віці.

Схожі статті