Через “прильоти” на Укрзалізницю Злата Огнєвіч зійшла з потяга посеред поля: “Йшла хащами, щоб знайти трасу”

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч поділилася шаленою історією про те, як добиралася до Польщі через Львів, але була вимушена зійти з потяга посеред поля.

Під час війни Злата Огнєвіч робить для перемоги те, що вміє робити найкраще — співає та збирає своїм співом кошти на благодійних концертах на підтримку України.

В перервах між виступами артистка приїздить додому в Київ, звідки зазвичай вирушає на Польщу, а звідти вже далі, та цього разу екс-холостячка по дорозі втрапила в халепу — потяг, на якому вона їхала до Львова, зупинили на невизначений час після численних “прильотів” на Укрзалізницю 3 травня.

Злата Огнєвіч зійшла з потяга посеред поля
Злата Огнєвіч зійшла з потяга посеред поля

Чекати на відновлення руху Злата не мала часу, щоб не запізнитися на літак до США, де пройдуть одразу кілька благодійних виступів.

У своєму Інстаграмі Огнєвіч детально розповіла, що саме сталося в дорозі:

“Друзі, добрий ранок. Зі мною сталася пригода, вперше в моєму житті така пригода. Я буду розповідати про неї своїм дітям, онукам, якщо вони в мене будуть. Потяг затримується невідомо на скільки, сьогодні в мене виліт на Чикаго. Я йду по залізничним коліям просто зараз, от просто зараз, туди. Щоб вийти на трасу, зловити автівку і доїхати до Львову, де мене чекає людина, яка буде везти на кордон з Польщею. Це просто адський піпєц. Ну нічого. Тепер я просто знаю, що якщо я жива, я ніколи, ні за що в цьому житті не пропаду”.

Злата Огнєвіч зійшла з потяга посеред поля
Злата Огнєвіч зійшла з потяга посеред поля

Незабаром співачка вийшла на зв’язок вже з заправки:

“Що ж, оновлення інформації. Станом на зараз я вже знайшла трасу. Більше того, я знайшла заправку, сиджу п’ю чай малиновий. За мною має приїхати людина зі Львову сюди, забере мене на кордон України з Польщею. Це був подвійний квест, тому що коли я знайшла трасу, до неї треба було спуститися з цієї залізничної колії. І я, коротше кажучи, згадала своє дитинство в Криму, в горах, згадала як треба правильно спускатися. Чемодан мій летів просто тупо вниз, і я спускалася за ним. Загубила телефон в хащах, довелось лізти за ним знову вгору. Вся брудна, зараз відтирала своє взуття, одежу. Клас. Обожнюю пригоди”.

Злата Огнєвіч зійшла з потяга посеред поля

Для тих, хто не зрозумів, чому Злата зійшла з потягу прямісінько в полі, вона додала трохи деталей:

“Напевно, я так пояснила, що ніхто не зрозумів, або дехто не зрозумів. Я їхала потягом до Львова, але його зупинили в Золочеві, і невідомо на скільки, він до сих пір стоїть. Саме тому я просто зійшла з потягу, в хащі, йшла цими хащами, залізничними коліями, щоб знайти трасу і продовжити свою мандрівку на Варшаву. Ось так”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.