Таюне приховує, скільки насправді має дітей: дружина Олега Винника може похвастатися щасливим материнством?

Неймовірно ніжна артистка Таюне завжди у центрі уваги. На концертах збирає тисячі зачарованих поглядів прихильників. Проте, її серце належить лише одному чоловіку.

Таїсії Сватко 48 років і вона справжня улюблениця українців. Ніжний голос, харизма та неймовірно добрі очі створили позитивний образ білокурої співачки. Та творчість не єдине, що цікавить її фанатів. Особисте життя – справжня загадка для поціновувачів артистки.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Вже не перший рік ходять чутки про те, що вона є дружиною Олега Винника. Відомо, що пара познайомилася ще за часів навчання у музичному коледжі. Навіть збереглися світлини артистів з тих часів і Таюне підозріло ніжно обіймається з Головним вовком країни. Проте, про весілля артистів таки стало відомо завдяки журналістам.

А що відомо про дітей Таїсії Сватко?

ЗМІ часто люблять приписувати співачці неіснуючих доньок та синів, адже сама Таюне не розповідає і не показує своїх нащадків. Втім, у мережі у 2020 році з’явилися фото спортсмена Юліана Винника, який захоплюється плаванням. Він виступає за тамтешній клуб на змаганнях і має великі успіхи.

Юліан Винник

Хлопець проживає у Німеччині. Відомо, що Олег також тривалий час працював там і у 2005 році навіть розповідав, що мріє перевезти туди і своїх близьких.

Також у Таїсії “знайшли” доньку. В Інстаграмі зірка показала фото із вродливою світловолосою молодою дівчиною, років 18. Вони неймовірно схожі і прихильники вирішили, що це мама і донька.

Таюне приховує, скільки насправді має дітей

Проте, дівчина виявилася просто прихильницею співачки. Тож, схоже Сватко вміє тримати таємниці особистого життя дуже надійно.

 

Схожі статті