Одеситка Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами: “Вагітність не склалася”

Скандально відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко продовжує замовчувати тему війни, але не приховує подробиць своєї невдалої вагітності.

Регіна Тодоренко здобула широку популярність саме в українському шоу-бізнесі, але останні кілька років живе і будує кар’єру в росії, де вийшла заміж за співака Влада Топалова.

За день до війни, яку рф розв’язала проти України, телеведуча публічно заговорила про дружбу двох народів, але з 24 лютого вона ігнорує ситуацію, незважаючи на те, що сама родом з Одеси, а її рідні люди зараз там і знаходяться, ховаючись у сховищах від ракет.

Ба більше, Тодоренко закрила свою сторінку в Інстаграмі від українців і продовжує демонструвати підписникам звичне життя.

Мовчання вона виправдовує тим, що намагається зберегти шлюб — мовляв, їхні з чоловіком позиції сходяться не у всіх питаннях, а щоб не сваритися, пара наклала заборону на обговорення політики вдома.

Регіна Тодоренко виправдалася за своє мовчання з приводу війни в Україні
Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами

Крім того, увагу публіки Регіна відволікає на вагітність — зараз вона готується до появи другої дитини на початку літа.

В мережі Тодоренко розповіла, як вперше відчула, що завагітніла:

“Мене кидало в жар пару днів і тиск падав нижче плінтуса. Потім був політ в Стамбул, я раділа, що проводжу час з друзями. Раділа кожну секунду, хоч і відчувала в тілі якісь дивні процеси. На наступний день ми знімалися для кліпу, а мене супруводжувало здуття. На фотосесії я потроху почала розуміти, що у мене гормональний збій — я весь час плачу. Я сказала собі: “Якщо цей ангел захоче прийти в наше життя, він пройде навіть такі складності”.

При цьому телеведуча була стривожена, оскільки в минулому мала невдалий досвід:

“Тут я вже щосили відчувала, але боялася зізнатися, так як попередня вагітність не склалася”.

Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами
Регіна Тодоренко відволікає увагу від війни особистими проблемами

Схожі статті