37-річна Тіна Кароль похизувалася своєю “Джавеліною”, шанувальники не змогли приховати емоцій: “Сувора і хоробра”

Українська співачка Тіна Кароль показала, яка "Джавеліна" живе в неї вдома. Як виявилося, це не спеціальний вид зброї, а дещо інше. Тим не менш шанувальники Тіни залишилися у захваті.

Третій місяць українці продовжують відстоювати своє право на свободу та незалежність. 24 лютого розпочалося масштабне вторгнення росії на територію Україну. З того часу увесь народ почав займатися тим, що кожному під силу – хтось став захисником України, хтось пішов волонтерити, хтось доаомагає фінансово та інформаційно.

Проте є й ті лідери думок та артисти, які обрали позицію відмовчування – наприклад, Таїсія Повалій та Ані Лорак. Однак вони щодня отримують шквал критики та відміняють концерти. Ті ж, хто займає проактивну позицію, не забувають і про моральний дух – так співачка Тіна Кароль показала свою “Джавеліну”.

Тіна Кароль показала Джавеліну
Тіна Кароль показала Джавеліну

Джавелін – це такий вид зброї, який використовують, щоб знешкоджувати ворожі гелікоптери та літаки. Це спорядження стало одним із символів української боротьби, а саме слово “Джавелін” стали широко використовувати в побуті – багато-хто так почав називати домашніх улюбленців. Кароль також подарувала своєму коту кличку Джавеліна; його вона й показала прихильникам.

“Сувора і хоробра. Моя котя отримала ім’я, нарешті! Джевеліна. Завжди кликала її котя”, – написала Тіна Кароль.

Тіна Кароль показала свою Джавеліну
Тіна Кароль показала свою Джавеліну

Артистка зізналася, що довго не могла придумати імені для домашнього улюбленця, тому називала його просто “Котя”. Але тепер прізвисько неначе знайшло його саме.

Додамо, що Тіна Кароль після 24 лютого відразу зайняла проактивну позицію. Артистка протягом двох місяців гастролює світом, де виступає на волонтерських концертах на підтримку України. Син Тіни Веніамін також перебуває за кордоном.

Схожі статті