MELOVIN публічно принизив Наталю Могилевську та натякнув на її неадекватність: “Психи ніколи не працюють мозком”

Відомий український виконавець MELOVIN публічно засудив слова Наталі Могилевської про другу державну мову та прозоро натякнув на її неадекватність.

Не так давно відома українська співачка Наталя Могилевська сколихнула мережу зізнанням про те, що вважає за необхідне, щоб в Україні було дві державні мови: українська та російська. Після цього на артистку вилилося багато хейту, а нещодавно дісталося і від співака MELOVIN, який відверто не розуміє, чим керувалася виконавиця, коли говорила такі речі у розпал бойових дій.

MELOVIN публічно принизив Наталю Могилевську та натякнув на її неадекватність

Юнак дав ексклюзивне інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”, в якому запитав напряму у Наталі, у наскільки адекватному стані вона перебувала, коли ділилася цими думками.

Наталія Могилевська
MELOVIN публічно принизив Наталю Могилевську та натякнув на її неадекватність

“Ну це ж взагалі п**дець. Я не знаю, як це можна перекрутити у голові, щоб озвучити таке взагалі. Думка про те, що в Україні має бути друга державна мова. Мова агресора, який напав на нашу країну. Наташа, що ти пила?”, – сказав співак в інтерв’ю “Зірковий шлях”.

Варто відмітити, що само початку співак намагався достукатися до своїх слухачів, які знаходяться на території російської федерації, але це не принесло плодів, а натомість призвело до тотальних сварок у коментарях під його публікаціями. В результаті, чоловік поділився з журналісткою власними враженнями від того, чи реально переконати росіян та розповісти їм правду.

“Психи ніколи не працюють мозком”, — так звучав його так би мовити діагноз.

MELOVIN упевнився, що робити цього було не варто, і що це не призвело абсолютно ні до яких результатів. Хіба що тепер українські знаменитості знають, що звертатися до росіян марно.

Схожі статті