Стала непотрібною, тільки-но зганьбилася: вся правда про стосунки Ігоря Кондратюка та Оксани Марченко

Не так давно відомий український продюсер Ігор Кондратюк вперше прокоментував свої стосунки з Оксаною Марченко, з якою він багато років тому друже.

Тривалий час публіка вважала, що Ігор Кондратюк та Оксана Марченко дійсно були друзями. В мережі ширилися розповіді про те, як зірки спілкуються по за камерами, а на екрані аудиторія спостерігала за їхніми поцілунками та теплим спілкуванням.

Вся правда про стосунки Ігоря Кондратюка та Оксани Марченко

Варто відмітити, що продюсер не квапився спростовувати цієї інформації, навіть коли подібні питання ставили йому перед камерами, прямо та без маніпуляцій.

Близько 7 років тому у рамках програми “Світське життя” Катерина Осадча поцікавилася у зірки, як він ставиться до ситуації, що склалася між ним та вже колишньою подругою Марченко. Відповідь вразила всіх: Кондратюк заявив, що йому щиро шкода, і що на місці Оксани міг опинитися кожен.

Вся правда про стосунки Ігоря Кондратюка та Оксани Марченко

Однак, нещодавно зірка заявив у соцмережах, що ніколи не дружив з Оксаною. Звісно усе це сталося після того, як Медведчука затримали, а продюсера притягнули до відповіді за зміну своєї позиції.

Вся правда про стосунки Ігоря Кондратюка та Оксани Марченко

Після цього знаменитість відчув необхідність поговорити з журналістами та роз’яснити свої стосунки з екс-телеведучою.

“З Марченко ми посварилися і перестали пити чай перед зйомками, у нас була така традиція, я приходив до неї в гримерку перед ефіром і пив чай, але навесні 2014 року посварилися. Не святий я, але сказати, що це дружні стосунки – це неправда. У мене раніше була думка інша, чесно”

Ігор Кондратюк був впевнений, що Оксана Марченко та Віктор Медведчук просто деградували з 2014 року. Або ж так намагається знайти пояснення своєму невиправданому ставленню до цієї пари. І варто відмітити, що, наприклад, трагедія Василя Стуса, яка є найбільшою плямою у біографії політика, до цих днів абсолютно не бентежила Ігоря. продюсера.

Схожі статті