Зрадниця Таїсія Повалій в ефірі російського телебачення 9 травня заспівала “Пісню про рушник”: “Історію шануємо”

Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій заспівала в ефірі російського телебачення "Пісню про рушник" українською мовою в той час, як росія веде проти України війну.

Ще з 2014 року Таїсія Повалій заробила собі доволі неоднозначну репутацію, оскільки продовжила давати концерти в росії попри, виправдовуючись тим, що на Батьківщині її позбавили можливості заробляти.

Після повномасштабного російського вторгнення на територію України співачка взагалі зникла з соціальних мереж і жодного разу не прокоментувала ситуацію, продовжуючи гастролювати в країні-агресорі.

Ба більше, нещодавно вона заспівала в кремлі на одній сцені зі Стасом Михайловим і Миколою Басковим, які заперечують війну.

Таїсія Повалій не дає концерти в Україні
Таїсія Повалій в ефірі російського телебачення заспівала Пісню про рушник

На думку багатьох користувачів мережі, її співи в кремлі красномовніші за будь-які слова — тим самим зірка показала своє справжнє відношення до ситуації.

Втім, 9 травня в Telegram-каналі Ксенії Собчак з’явилося відео виступу Повалій в ефірі телеканалу “росія 1” — артистка виконала українською мовою “Пісню про рушник”:

“Українка Повалій українською мовою на росії 1 співає пісню “Пісня про рушник”. Рушник — це рушник, який матір вишиває і потім дарує сину як “символ життєвого шляху”. А пісня вперше прозвучала у 1958 в українському фільмі “Молоді роки”. Ось такий от сигнал прозорий. Мовляв, історію шануємо, а те, що зараз — так воно саме по собі”.

Таїсія Повалій в ефірі російського телебачення заспівала Пісню про рушник
Таїсія Повалій в ефірі російського телебачення заспівала Пісню про рушник

Нагадаємо, єдиний син Повалій Денис не мовчить, на відміну від зіркової матері, хоча й відкрито не називає винних у війні. Поки Таїсія відсиджується в москві, її нащадок виїхав до Іспанії і перечікує нестабільність там.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.