Оля Полякова і Вадим Буряковський, Катя Осадча і Юрій Горбунов та інші: зіркові пари, яких розлучила війна

Ось вже третій місяць в Україні триває війна, яку розв'язала росія. Багато українських сімей були змушені розлучитися, зірки виключенням не стали.

Сьогодні намагаються зберегти стосунки на відстані тисячі українських пар. Не з чуток такі труднощі знайомі героям нашої сьогоднішньої добірки.

Оля Полякова і Вадим Буряковський

З початком війни в Україні Оля Полякова зібрала дітей і виїхала за кордон — співачку прийняла у Франції подруга, тоді як чоловік Суперблондинки Вадим Буряковський залишився вдома і поповнив ряди тероборони.

Оля Полякова хотіла розлучитися з чоловіком Вадимом, але тепер передумала
Зіркові пари, яких розлучила війна

Полякова не приховує — розлуку з коханим переживає важко, адже так надовго вони раніше ніколи не розставались.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов

Днями в Інстаграмі ведучої програми “Світське життя” Каті Осадчої з’явилося привітання Юрія Горбунова з днем ангела, і саме тоді знаменитість публічно зізналася, що війна їх розлучила:

“Ми, як і багато українських родин, зараз не разом, ми не плануємо наше життя, але ми живі і тому ми точно знаємо, що після перемоги будемо садити дерева, допомагати відбудовуватися, багато посміхатися, ніколи не будемо розлучатися більше, як на робочий день, і наша родина буде більше!”.

Щодо збільшення сім’ї, то нагадаємо, що пара не виключає в майбутньому можливості всиновлення.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Молода дружина Віктора Павліка разом з маленьким сином Михайлом тимчасово виїхала в Ізраїль до рідної сестри. В інтерв’ю артист зізнався, що йому бути на відстані з родиною важко. Єдине, що його заспокоює — Катерина і Михасик в безпеці.

Зіркові пари, яких розлучила війна

Тарас Тополя і Alyosha

Співачка Alyosha зі спадкоємцями зараз перебуває в Сполучених Штатах Америки, де у Тараса живуть рідні, а він сам залишився в Україні і поповнив лави ТрО, хоча має можливість законно виїхати за кордон, оскільки має трьох неповнолітніх дітей.

Поки Тарас Тополя в Києві, Alyosha збирається в Маямі
Зіркові пари, яких розлучила війна

Зіркова пара запевняє, що розлука на їхніх стосунках особливо не позначилася, а головний пріоритет для них — виховання синів і дочки.

Схожі статті