Як виглядає екс-дружина Віктора Павліка, яка роками терпіла його зради, поховала сина і досі не може забути зірку

Декілька років тому відомий український виконавець Віктор Франкович Павлік розлучився зі своєю третьою за рахунком дружиною Ларисою. Як вона виглядає?

Два роки тому знаменитий український виконавець Віктор Павлік повідомив, що одружується вчетверте. На цей раз обраницею артиста стала його концерт єна директорка, яка декілька років перебувала в статусі його коханки. Лише після смерті молодшого сина Павла, який відійшов на той світ через рак, Віктор Франкович наважився порвати усі зв’язки з колишньою дружиною та побратися з Катею.

Як виглядає екс-дружина Віктора Павліка

Як виглядає екс-дружина Віктора Павліка

У зв’язку з цими подіями на молоду дружину співака виливалася неймовірна кількість критики. Бажаючи відбілити свою репутацію, Катя повідала підписникам, що екс-дружина Віктор Франковича Лариса роками терпіла його зради з іншими жінками. Мовляв, їй було все одно, де він і що робить. Так само вона не піклувалася і про його здоров’я, а лише користувалася грошима.

В свою чергу Лариса також не мовчала і поливала брудом свою конкурентку, розповідаючи, як та шкодила психологічному стану їхнього з Віктором Павліком сина, а також вивалювала на публіку всю брудну білизну та деталі їхнього особистого життя.

Як виглядає екс-дружина Віктора Павліка

Наприкінці минулого року Лариса та Катя звернулися до суду, так як самостійно свої проблеми вирішити не змогли. Репяхова звинувачувала Созаєву у тому, що та публічно ображувала її, а також влаштувала бот – атаку на її блог. В свою чергу Лариса була дуже незадоволена, що зіркове подружжя на стримало свою обіцянку і почало виселяти її з власної квартири. Поведінка пари змінилося майже одразу після того, як в них з’явився спільний спадкоємець.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.