“Моя найважливіша подія”: Тіна Кароль посадила на коліна світловолосого малюка і розповіла про зміни в житті

Поп-діва української естради Тіна Кароль поділилася в соціальних мережах фото зі світловолосим малюком на колінах та розповіла про зміни у житті.

Зараз у ці темні для України часи народна артистка Тіна Кароль робить великий внесок у майбутню перемогу, даючи благодійні концерти, привертаючи якомога більше уваги світової спільноти до ситуації в країні та піднімаючи бойовий дух співвітчизників.

Крім того, знаменитість активно веде сторінку в соціальних мережах, де цього разу виклала фото зі світловолосим малюком на колінах і написала:

“Саме материнство дає можливість зрозуміти і пізнати унікальну, безкорисливу, чисту і світлу любов дитини до тебе. Це і відкриття, і одкровення, і прозріння одночасно. Моя найважливіша подія, найдоленосніша — це мій син. І це найкраща пісня, найкращий вірш, найкраща нагорода”.

Тіна Кароль посадила на коліна світловолосого малюка і розповіла про зміни в житті
Тіна Кароль посадила на коліна світловолосого малюка і розповіла про зміни в житті

Вочевидь, це архівна світлина Тіни з Веніаміном — сином від шлюбу з продюсером Євгеном Огіром, який помер у 2013 році після тривалої боротьби з раком шлунку.

Зірка важко переживала втрату коханого, адже він був для неї не лише другою половиною, а й вірним другом, партнером і опорою. Лише заради сина артистка змогла зібратися і жити далі, присвятивши себе творчості та вихованні Вені.

Тіна Кароль посадила на коліна світловолосого малюка і розповіла про зміни в житті

Вже багато років хлопчик живе і вчиться у Великобританії, куди Кароль регулярно навідується, аби провести час з дитиною.

А з початком війни в Україні Тіна виїхала до Польщі, де Веніамін особисто зустрічав на вокзалі українських біженців та частував дітей солодощами, які купив за власні збереження. Без сумнівів, Огір пишався б таким сином.

Більше цікавого про те, як артистка справляється зі статусом матері-одиначки, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті