MamaRika блукала у ночі, а Олександр Педан просидів у підвалі: зірки, які дізналися сповна про біженські будні

24 лютого змінило життя не лише простих українців, а й наших селебрітіз. Історії деяких зірок просто вражають пережитим та не лишають нікого байдужим.

Біда накрила мороком всю Україну. Ніхто не міг і подумати, що на Київщині, Харківщині, Херсонщині люди муситимуть лишати свої домівки та втікати від страшного. Співачка MamaRika опинилася в самому епіцентрі подій з немовлям. Жила раніше зірка неподалік від Гостомелю. Розповідала, що речі збирала за 15 хвилин, потім був тривалий шлях закордон, де вона вночі простояла сама на кордоні.

Олександр Педан мусив ховатися в укритті від снарядів. Чоловік ходив з фонариком на лобі, аби у підземеллі хоч якось орієнтуватися.

Оля Цибульська не соромиться показувати, що живе зараз у селі. Вона публікувала світлини з курника та розповідала, що тепер сама порається господарством. З нею маленький синочок Нестор. Про чоловіка знаменитість традиційно мовчить.

А ось її тезка Оля Полякова зізналася, що з дому їхала 39 годин разом з дітьми. Найбільш болісним спогадом для неї є прощання з коханим чоловіком. Виявився, що він їй навіть дав рушницю у дорогу. Це стало ще однією проблемою для морального стану співачки, яка боялася, що на хтось помітить, що вона їде не з пустими руками.

Тіна Кароль взагалі не змогла повернутися додому навіть за речами. Вона була ще до 24 лютого закордоном. Поїхала до монастиря. Плакала поп-діва, не стримуючи емоцій. Думала лишитися серед духівництва, але згодом віднайшла себе у громадській діяльності та стала виступати на українських мітингах.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.