Татусеві доньки: як виглядають батьки Лесі Нікітюк, Аліни Гросу, Марічки Падалко й інших українських знаменитостей

У народі вірять - якщо донька схожа на тата, вона буде по життю щасливою. Давайте подивимося, як виглядають татусі українських зіркових красунь.

Аліна Гросу

Аліна Гросу з татом (зліва), першим чоловіком і мамою
Аліна Гросу з татом (зліва), першим чоловіком і мамою

Співачка Аліна Гросу народилася у сім’ї бізенсмена Михайла Михайловича Гросу. Саме він став першим продюсером артистки і вже в 5 років допоміг їй досягти чималого успіху в шоу-бізнесі. Заради доньки чоловік перевіз родину до Києва, де Аліна швидко починала підкорювати шоу-бізнес. Зараз батько виконавиці разом із дружиною повернувся до рідних Чернівців, де займається підприємством.

Марічка Падалко

Марічка Падалко з батьками
Марічка Падалко з батьками

Телеведуча Марічка Падалко не часто показує фото своїх батьків, однак рідкісні кадри можна знайти в особистому блозі телеведучої. Під знімком, де зірка “ТСН” позує разом із батьками, її прихильники відзачили – Марічка схожа на свого тата, як дві краплі води. Відомо, що батько телеведучої Володимир Падалко – перекладач з англійської мови.

Катя Осадча

Катя Осадча з батьком (зліва), мамою та Юрієм Горбуновим
Катя Осадча з батьком (зліва), мамою та Юрієм Горбуновим

Зірка “Світського життя” Катя Осадча завжди називала себе татусевою донькою. Її батько, Олександр Осадчий обіймає посаду генерального директора підприємства “Київприлад”. Строгий, але водночас душевний чоловік завжди підтримував доньку в її творчості та вболівав за її успіхи.

Леся Нікітюк

Батьки Лесі Нікітюк
Батьки Лесі Нікітюк

Телеведуча Леся Нікітюк не часто показує своїх батьків, однак всі її прихильники точно знають – тата зірки “Хто зверху” звати Іваном. Ведуча часто називає себе Леся Іванівна, тож заочно з батьком Нікітюк її шанувальники знайомі. Батьки зірки працювали разом на заводі “Укрелектроапарат” у Хмельницькому.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч з батьком
Злата Огнєвіч з батьком

Батько Злати – Леонід Бордюг – полковник медичної служби. Зараз він рятує людей у Харкові та працює, віддаючи честь Батьківщині.

Схожі статті