Ольга Мартиновська зізналася у коханні одруженому чоловіку: не Ярославському, а високопоставленому чиновнику

Українська зірка кулінарії Ольга Мартиновська вразила публічним зізнанням у коханні високопоставленому чиновнику. Хто цей загадковий чоловік, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська вже декілька років залишається самотньою. Знаменитість активно підозрюють у романі з її колегою Володимиром Ярославським, вле характер їхніх взаємин досі залишається загадкою. То зірки запевняють, що вони лише друзі, то з’являються разом на сторінках глянцю, у якості пари.

Володимир Ярославський натякнув на весілля з Ольгою Мартиновською
Ольга Мартиновська зізналася у коханні одруженому чоловіку

Ольга самостійно виховує єдину доньку Віру, яка вважає Ектора Хіменеса-Браво своїм хрещеним батьком, в також легко знайшла спільну мову з Ярославським.

Ольга Мартиновська зізналася у коханні одруженому чоловіку

Ольга Мартиновська покинула Ярославського і за кордоном возз'єдналася з Шабановим
Ольга Мартиновська зізналася у коханні одруженому чоловіку

Однак нещодавно Ольга зздивувала ще одним вчинком. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролик Президента України Володимира Зеленського, який був створений спеціально до Дня перемоги та зізналася йому у коханні від імені усієї України.

Ольга Мартиновська зізналася у коханні одруженому чоловіку. Скріншот особистої сторінки зірки

Звісно, такий жест привертає увагу і не залишає байдужим.

Необхідно відзначити, що колега Ольги Ектор також відрізнився на 9 травня. Він оприлюднив у власному мікроблозі текст, в якому звинуватив росіян у осоромленні пам’яті їхніх предків, які поклали своє життя на боротьбу з фашистською Німеччиною.

Натомість Ярославський все ж таки був більш стриманий, яктивно ділиться матеріалом, який стосується його безпосередньої допомоги співвітчизникам, захисникам України та переселенцям.

Схожі статті