Спадщина покійного Кузьми Скрябіна пішла з молотка за шалені гроші: скільки заробила сім’я на імені музиканта?

Донька знаменитого українського виконавця Кузьми Скрябіна, який 8 років тому пішов життя, виставила на продаж його футболку. Скільки заплатили за спадщину артиста?

Декілька днів тому донька відомого українського артиста Кузьми Скрябіна Барбара Кузьменко заявила про те, що буде продавати його футболку з аукціону. Усі зароблені гроші мали піти на благочинність.

Ця футболка була особливою тим, що саме в ній Кузьма був, коли послав зі сцени володимира путіна. Звісно, надовго ця футболка у продажі не протрималася і пішла з молотка.

Спадщина покійного Кузьми Скрябіна пішла з молотка за шалені гроші

Кузьма Скрябін з донькою Марією-Барбарою
Спадщина покійного Кузьми Скрябіна пішла з молотка за шалені гроші

Так, нещодавно стало відомо, що річ була продана за 255 тисяч гривень. Це не вперше, коли Барбара робить усе можливе, щоб вшанувати пам’ять свого батька і допомогти Батьківщині. Необхідно зазначити, що для дівчини завжди було дуже важливе усе, що пов’язане з її батьком. Навіть після смерті популярність Скрябіна росла і зараз він став абсолютною легендою.

“Якби хтось сказав нам, що ми зберемо таку суму з одного аукціону, то довелося б цю людину перевіряти на адекватність”, – прокоментували в організації.

Нагадуємо, що Андрій Кузьменко, який виступав під псевдонімом у Кузьма Скрябін, загинув 7 років тому у автокатастрофі.

Позашляховик співака зіткнувся з вантажівкою у Криворізькому районі біля села Лозоватка. Від одержаних травм Кузьменко помер на місці. Йому було 46 років. Через п’ять років після загибелі він увійшов до рейтингу 100 сучасників, які змінили Україну, за версією Фокусу.

Схожі статті