Неля Шовкопляс вперше показала свою маму-красуню: могла б стати тещею Гордєєву, але не судилося (ФОТО)

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс вперше показала свою маму, на яку схожа як дві краплі води. Тепер зрозуміло, в кого зірка "плюсів" така красуня.

Неля Шовкопляс — ведуча найпозитивнішого ранкового шоу українського телебачення “Сніданок з 1+1”, якій не перестають приписувати роман з колегою по знімальному майданчику Єгором Гордєєвим.

Справа в тому, що в кадрі співведучі нерідко фліртують, на фото часто обіймаються, вцілому взагалі виглядають разом дуже органічно. Та є одне “але” — Неля давно заміжня і щаслива у шлюбі жінка, яка з коханим виховує двох дітей.

А от Гордєєв ще жодного разу не ходив під вінець і не заводив сім’ю у свої 32 роки, до того ж він з публікою загалом і не ділиться подробицями особистого життя.

Неля Шовкопляс вперше показала свою маму-красуню
Неля Шовкопляс вперше показала свою маму-красуню

Неля більш відкрита у цьому сенсі. Днями вона вперше показала шанувальникам свою маму Вікторію, на яку виявилася дуже схожою. Так, у себе в Інстаграмі Шовкопляс поділилася кількома сімейними фото до Дня матері:

“Мама, зі святом! Ти — найкрутіша мама на віті! Дякую, що ніколи не старієш душею і серцем! Дякую за все, чому навчила і не навчила! Тебе обожнюють всі мої друзі і подружки, бо ти — своя! Ти завжди з нами на одній хвилі! Хоча ми і не завжди з однаковими поглядами і часто сваримось, але я розумію, що я твоя копія! Тому дякую, що терпиш мене і за те, що хоч іноді і кажеш, що я копія тато, але все одно видихаєш і сприймаєш мій-твій-його характер в мені! Люблю!”, – написала Неля.

У коментарях шанувальники засипали дівчат компліментами, а також зауважили, що Єгор Гордєєв міг би мати розкішну тещу.

Схожі статті