Олег Винник не може відвести погляд від таємної дружини Таюне, яка зачарувала виглядом: фото Таїсії Сватко

Особисте життя повелителя вовчиць Олега Винника — суцільна таємниця, та попри все у дружини співака записують бек-вокалістку Таюне, яка підкорила мережу красою.

Олег Винник і Таюне — нерозлучні на сцені, проте у звичайному житті їх разом помітити неможливо, адже вони приховують подробиці своїх стосунків від публіки.

Тим не менш, численні шанувальники артистів вважають, що вони давно одружені і навіть мають спільного сина, який живе в Німеччині та професійно займається плаванням.

Саме там Олег розпочав свій шлях до великої сцени і ще до кар’єри в Україні став зіркою мюзиклів. Крім того, подейкують, що в цій країні Винник перечікує війну, оскільки з початку повномасштабного російського вторгнення він майже не виходить на зв’язок і не з’являється на благодійних концертах, які влаштовують українські артисти для збору коштів на допомогу ЗСУ та простив співвітчизникам.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Олег Винник не може відвести погляд від таємної дружини Таюне

Через таку таємничість в соціальних мережах щодня з’являються нові фанатські сторінки співочого дуету.

В одному з таких опублікували невеличке відео з нарізкою фото Таїсії Сватко різних років. Особливу увагу привертає перший кадр — ще зовсім юна Таюне з короткою стрижкою і пухлими щічками.

У коментарях таємну дружину Винника традиційно засипали компліментами — ідеальна в будь-якому віці пишуть всі як один.

Нагадаємо, Олег і Таїсія разом вчилися в Канівському училищі культури, де між ними і зав’язалися міцні стосунки, які тривають ось вже кілька десятків років.

З іншими таємницями особистого життя Винника знайомтеся в наступному відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.