Ярославський на тлі двоповерхового котеджу розповів про їхнє важливе придбання з Мартиновською: “Купили з Олею”

Знаменитий український кулінар Володимир Ярославський розповів про придбання, яке вони зробили з його подругою і таємною обраницею Ольгою Мартиновською.

Близько місяця тому знамениті українські кулінари, а також добрі друзі, і можливо, навіть коханці Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська об’явили про збір коштів для лікарні Охматдит. Щоб замотивувати українців жертвувати гроші, вони об’явили продаж своєї кулінарної книги за ту ціну, яку користувачі визначать самостійно. Тобто продукт можна було придбати навіть за одну гривню.

Дуже скоро їм вдалося назбирати необхідну суму та передати лікарні, яка на даний момент займається не тільки онкохворими дітьми, але і тими, хто постраждав від сильних поранень.

Ярославський на тлі двоповерхового котеджу розповів про їхнє важливе придбання з Мартиновською

Нещодавно Володимир опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, в якому ще раз привернув увагу до їхньої благочинності. Таким чином чоловік дав зрозуміти, що кошти які жертвують його фанати, ідуть не до них в кишені, а на добру справу. На цей раз ще одна назбирана сума була витрачена на холодильники для плазми, які суттєво впливають на термін зберігання даного життєво важливого матеріалу.

Ярославський на тлі двоповерхового котеджу розповів про їхнє важливе придбання з Мартиновською

“Ми вже давно не показували, що ми придбали з Олею на ті гроші, які ми збираємо благодійною книгою. І ось нарешті час настав. Я зробив пост, ви можете подивитися”

Ролик був відзнятий на вулиці, на тлі двоповерхового котеджу. Чи належить він Володимиру Ярославському достовірно невідомо, адже знаменитості постійно пересуваються Україною у справах. Наприклад, Ольга Мартиновська вже не перший тиждень їздить до кордону, щоб забрати життєво необхідні ліки для українців. Подейкують, що першу партію вона оплатила з власної кишені, витративши на це 9 тисяч євро.

Схожі статті