Перший чоловік Ані Лорак турок Мурат показав застілля з родичами і нареченою: турецька сім’я вже забула Кароліну

Перший офіційний чоловік співачки Ані Лорак, що замовчує війну росії проти України, показав, як щасливо проводить час у компанії родичів та нової нареченої в Туреччині.

Мурат Налчаджиоглу відомий публіці як колишній чоловік Ані Лорак, з яким співачка прожила 10 років у шлюбі та якому народила доньку Софію. Стосунки пари здавалися ідеальними, поки турок не був спійманий папараці за зрадою дружині.

Незважаючи на беззаперечні докази, Кароліна пробачила коханого, аби зберегти сім’ю, однак ситуація повторилася. Так на початку 2019 року без зайвих коментарів пресі артистка розлучилася з Муратом, який випередив її в налагодженні особистого життя після розриву.

Восени 2021-го екс-чоловік Лорак освідчився новій пасії — молодій візажистці Лілії Реус. Дівчина пропозицію прийняла і вже носить статус нареченої Налчаджиоглу. У неї також є донька від попередніх стосунків.

Перший чоловік Ані Лорак турок Мурат показав застілля з родичами і новою нареченою

Після початку війни в Україні екс-обранець співачки забрав кохану з дитиною та виїхав до Туреччини, куди також приїхала дочка від шлюбу з Ані Софія.

Причому місцезнаходження її матері наразі невідоме — Лорак не прокоментувала ситуацію на Батьківщині та покинула росію, де жила і працювала з 2014 року.

Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат вже обзавівся новою тещею
Перший чоловік Ані Лорак турок Мурат показав застілля з родичами і новою нареченою

В Туреччині Мурат щасливо проводить час в оточенні майбутньої дружини та рідних, про що регулярно звітує у соціальних мережах.

Цього разу у себе в Інстаграмі Налчаджиоглу показав сімейне застілля, а у підписі запропонував фоловерам звернути увагу на кулінарний блог своєї матері:

“Буде цікаво та смачно”, – написав колишній чоловік Ані Лорак.

Схожі статті