Як виглядає тесть переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина: міцний чолов’яга, який віддав здоров’я на передовій

Дружина переможця вокального шоу "Голос країни" Романа Сасанчина вперше показала свого батька, який віддав здоров'я на передовій, куди пішов захищати Україну.

Роман Сасанчин — молодий український співак, який здобув популярність завдяки перемозі в шоу “Голос країни”. 2021 рік став для нього багатим на події. Саме тоді хлопець освідчився коханій дівчині Іванні та зізнався, що вони чекають на дитину. Вже у грудні пара розписалася і стала батьками. До речі, дружина музиканта старша за нього на 4 роки, але це не стало на заваді сімейному щастю.

У новоспеченого подружжя народилася дівчинка, яку назвали Елізабет. Нелегкими були перші місяці батьківства, що також вплинуло і на стосунки Романа з Іванною.

Роман Сасанчин присвятив пісню дружині, яка забрала доньку і поїхала за кордон
Як виглядає тесть переможця Голосу країни Романа Сасанчина

Коли в Україні почалася війна, обраниця переможця “Голосу країни” виїхала з дитиною в Польщу, а він залишився вдома на Тернопільщині. В розлуці пара ледь не дійшла до розставання, адже на відстані порозумітися буває нелегко, але зрештою вони змогли подолати кризу та навіть вирішили скріпити своє кохання церковним шлюбом — повінчатися.

Відомо, що Іванна не одна-однісінька в Польщі, там також знаходяться її мама, сестра і племінниця, а про батька вона публічно не говорила донедавна, поки він не отримав поранення на фронті.

Як виглядає тесть Романа Сасанчина

Так, в Інстаграмі Іванна показала фото тата з лікарняної палати та написала:

“Мій тато, наш герой, наш захисник. Я до кінця свого життя буду вдячна татові і всім захисникам за наш спокій. Мого тата привезли зі сходу, дякую Богу за те, що він живий. Вірю, Бог допоможе мені знову почути татовий голос і побачити, як він йде до мене”.

Як виглядає тесть переможця Голосу країни Романа Сасанчина
Як виглядає тесть переможця Голосу країни Романа Сасанчина

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".