38-річна Катя Осадча проміняла “Світське життя” на міністерство: дружина Горбунова розповіла про важливе

Катерина Осадча збентежила всіх прихильників своєю світлиною, де вона ефектно позує коло міністерства. Знаменитість повідомила, що працює.

Катерина Осадча, яка давно причарувала всіх своєю витонченістю та вродою, нині вже не блистає на телебаченні. Ведуча опублікувала світлину поруч із міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

“Працюємо”, – підписала зірка.

38-річна Катя Осадча проміняла “Світське життя” на міністерство

Відомо, що дружина Юрія Горбунова не лишилася осторонь проблем своїх прихильників та простих українців. Так, як ведуча за багато років стала не просто впізнаваною особистістю, а справжнім лідером думки, вона стала до пошуків зниклих людей. Її проєкт називається “Знайти своїх”.

Зірка за допомогою популярної мережі Телеграм збирає дані про тих, з ким тривалий час не можуть зідзвонитися родичі. За словами Катерини, вона з командою впевнено працює та шукає нові кроки для того, щоб дізнатися інформацію про тих, хто давно не був на зв’язку. Часто консультується зірка з волонтерами і психологами.

Встигає також відвідувати з благодійними візитами Осадча і медичні центри. Зокрема нещодавно вона побувала в “Охмадиті”. Селебрітіз вражена, що люди поступають до закладу у режимі нон-стоп. І дорослі, і малі. Зі свого боку головна зірка “Світського життя” привітала працівників з професійним святом.

Нагадаємо, що бере інтерв’ю у зірок Катя з 2007 року. Її популярною зробила любов до чудернацьких капелюшків. З роками вона таки змінила стиль, але звичці підбирати аксесуари у волосся не зрадила.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.