Ольга Мартиновська відрізала волосся та зробила ефектне боб-каре: Ярославський закохається наче вперше

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська вперше за багато років наважилася на кардинальну зміну зачіски. Який стиль обрала знаменитість?

Відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська тривалий час не змінює своїх звчичок в одязі та стилі. Зірка обирає Лілії костюмі, пастельні кольори та лаконічні зачіски. Однак, всім часу від часу хочеться щось змінити, і нещодавно Мартиновська наважилася трохи поекспериментувати.

Ольга Мартиновська відрізала волосся та зробила ефектне боб-каре

Перебуваючи у Парижі, вона відвідала місцевий салон краси, пофарбувала волосся яскравий блонд та відрізала довжину, зупинившись на боб-каре. Необхідно відзначити, що знаменитість широко посміхалася, дивлячись на себе в дзеркало, що означає її задоволення результатом.

Ольга Мартиновська відрізала волосся та зробила ефектне боб-каре. Скріншоти особистої сторінки зірки

Цікава деталь, що майстра, який створив на голові Ольги справжню красу, звуть Віктор.

Варто відмітити, що це перша поїздка Мартиновської, яка хоч трошки дозволяє їй розслабитися та відпочивати. З 24 лютого вона, не покладаючи рук, допомагала співвітчизникам: безкоштовно годувала їх стравами зі свого ресторану, збирала гроші для лікарень, а також займалася перевезенням життєво важливих ліків.

Тим часом її партнер Володимир Ярославський розділив з нею цю ношу і активно допомагав їй в усьому. Також знаменитий тандем продав величезний об’єм їхньої кулінарної книги, гроші з продажу якої повністю пішли на укомплектування обладнання для лікарень. Зокрема мова йде про холодильники для крові. На даний момент Володимиру та Ользі є чим пишатися, адже вони не тільки професіонали свого тіла, але і гідні громадяни України.

Схожі статті