Син Софії Ротару шукає способи, як уникнути відповідальності за втечу: робить знаки уваги першій леді України

Єдиний син знаменитої української співачки Софії Михайлівни Ротару проявив знаки уваги до першої леді України Олени Зеленської. Що за цим стоїть?

Як відомо, у перші дні війни єдиний син знаменитої української співачки Софії Ротару Руслан та його син Анатолій сильно оконфузилися у зв’язку з невдалою втечею з України. Чоловіків спіймали на кордоні, коли вони намагалися перетнути його на саморобному плоту. Подейкують, що за це вони заплатили не один десяток тисяч гривень.

Втікачів доправили до відділення, а потім відпустили. Як відомо, за спробу перетнути кордон нелегально мають позбавити волі. Тим не менш, Руслана Анатолія відпустили наступного дня та Тим не менш, Руслана та Анатолія відпустили наступного дня.

Єдиний син Софії Ротару шукає способи, як уникнути відповідальності за втечу

Тривалий час Руслан Євдокименко ніяк не показував свого збентеження та усвідомлення скоєного на публіку. Він намагався триматися як завжди, і робити вигляд, що не зганьбив свою сім’ю. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram можна знайти і патріотичні публікації, і пости присвячені його захопленням.

Однак нещодавно Руслан дещо здивував публіку. Не так давно перша леді України Олена Зеленська оновила контент на своїй сторінці. Руслан Євдокименко відреагував одразу ж. Не дивлячись на те, що буквально декілька місяців тому, він з ганьбою та за допомогою хабаря намагався покинути батьківщину, він показав свою прихильність дружині Президента України Володимира Олександровича Зеленського.

Також варто відмітити, що досі невідомо, чи збираються органи покарати Анатолія то Руслана за порушення закону, а також яким це покарання буде.

Схожі статті