Як виглядає серцеїд, заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим: обрав не продюсерку, а Гайтану

Пройшло вельми багато часу з розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової, але вони досі не втомлюються обговорювати цей розрив. Усі деталі в статті

Шлюб Олександра Пономарьова та Олени Мозгової не був офіційним. І хоча вони були цивільним подружжям, преса та друзі називали їхнє розставання саме розлученням, адже вони не тільки ділили спільну доньку Євгенію, але й спільно нажите майно.

Як виглядає серцеїд, заради якого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Не так давно співак давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів, що з Оленою Мозговою він розлучився через її зраду. Мовляв, вона була фізичною.

Продюсерка відреагувала на це дуже емоційно. Вона неодноразово підкреслювалиєа, що не зраджувала благовірному, а лише закохалася в іншого, що і стало причиною її бажання розірвати цей шлюб. Вона публічно звернулася до колишнього та попросила його забуде про неї назавжди.

Як виглядає красень, заради якого Мозгова розлучилася з Пономарьовим. Подейкували, що тоді Мозгова мала роман з колишнім цивільним чоловіком і продюсером співачки Гайтани Едуардом Клімом. 

Цікаво, що Олена ніколи не викривала імені чоловіка, який так сильно запав їй в душу, що зруйнував її союз з Олександром Пономарьовим. Але дуже скоро назовні вийшла правда: цей чоловік згодом одружився з іншою відомою українською співачкою Гайтаною. З Оленою в нього так нічого і не склалося.

Що саме стало причиною неможливості цих стосунків, сказати важко. Як і відзначити, чи робила Олена бодай якісь кроки назустріч до Кліма.

І хоча Олександр поливав брудом в інтерв’ю першу обраницю, варто відмітити, що він від неї не надто відрізнявся, адже Вікторія Мартинюк звинувачувала його у численних зрадах та поганому ставленні до неї в шлюбі. Саме його поведінка і стала причиною руйнації його сім’ї з іншою, яка могла подарувати йому щастя.

Схожі статті