16-річна донька Ольги Фреймут вперше показала свого хлопця, з яким пристрасно поцілувалася на камеру (ФОТО)

Старша донька української телеведучої Ольги Фреймут вперше показала свого хлопця, з яким зустрічається в Америці. Саме туди Злата поїхала вчитися.

Злата Мітчелл з’явилася на світ у 2006 році. Батьком дівчинки став колишній коханий Ольги Фреймут Ніл Мітчелл з Лондона, але телеведуча ростила дитину самотужки, оскільки твердо для себе вирішила, що такий батько її доньці не потрібен.

У своїх інтерв’ю Оля зізнавалася, що спочатку Ніл підкорював її своїм аристократичним вихованням, проте це швидко зійшло нанівець – він перетворився на “звичайного хлопа з Лондона”.

З часом Фреймут все ж таки вдалося налагодити спілкування з колишнім заради Злати, тож участь у її житті він частково приймав.

Ольга Фреймут зі Златою та її батьком Нілом
16-річна донька Ольги Фреймут вперше показала свого хлопця

Зараз доньці телеведучої 16 років і вона вже давно живе далеко від зіркової мами – Мітчелл вступила на навчання до школи-інтернату в Каліфорнії та оселилася в гуртожитку.

Час від часу Злата ділиться новинами закордонного життя у соціальних мережах. Там вона також демонструє доволі недитячі образи, у яких виходить в люди, а цього разу дочка Фреймут показала свого хлопця Оскара.

Ольга Фреймут відпустила доньку Злату вчитися в Америку
16-річна донька Ольги Фреймут вперше показала свого хлопця

Так, в Інстаграмі Злати Мітчелл з’явилися фото з коханим, на яких вона позує в обіймах обранця та цілує його на тлі надзвичайного гірського пейзажу.

“Світло в темні часи”, – підписала публікацію дівчина.

Зауважимо, через війну в Україні мама Злати Ольга Фреймут тимчасово емігрувала до Великобританії, а її донька, маючи аудиторію з усього світу, активно агітує у власному блозі допомагати українським захисникам та простим людям, що постраждали внаслідок дій окупанта.

Схожі статті