В родині Дяді Жори сталося поповнення — тепер їх шестеро, і знову дівчинка: “Допоможіть обрати ім’я”

В родині відомого шоумена Дяді Жори сталося поповнення. Своєю радістю у такі непрості для кожного українця часи ведучий поділився з фанатами у соціальних мережах.

Дядя Жора – шоумен, ведучий, співак, актор і зразковий сім’янин. Зі своєю дружиною Наталією Мічковською Вадим знайомий ще з юності, тоді ж і розпочалася їхня історія кохання, яка триває ось уже 20 років. Пара познайомилася в рідному Хмельницькому, 4 роки вони просто дружили, а потім почали зустрічатися і згодом зіграли весілля.

У пари троє дітей і всі дівчата – Уляна, Устина і Аміна. За словами дружини Дяді Жори, саме він був ініціатором появи нащадків усі три рази.

У соціальних мережах зіркове подружжя демонструє справжню сімейну ідилію, хоча були у їхньому шлюбі й серйозні випробування. Наталія перенесла дві непрості операції, а у Вадима у 2020 році стався інсульт, але на щастя все обійшлося.

В родині Дяді Жори сталося поповнення
В родині Дяді Жори сталося поповнення

Є у закоханих і приводи для сварок – зокрема, вони постійно сперечаються щодо ведення Інстаграму, а також не завжди можуть дійти згоди у питаннях харчування. Справа в тому, що дружина Дяді Жори дотримується правильного харчування і веде здоровий спосіб життя:

“Забороняє мені ковбасу їсти. Це дуже дратує. Я люблю м’ясо, ковбасу, як і будь-який чоловік нормальний, а Наталка своїм цим правильним харчуванням мене постійно дістає”, – зізнавався ведучий в інтерв’ю.

Варто зауважити, що Мічковський попри війну залишився в Україні, хоча має законну можливість виїхати за кордон як багатодітний батько. Знаменитість активно займається волонтерством і не забуває тримати зв’язок з фанатами у соцмережах.

Цього разу Дядя Жора в Інстаграмі повідомив про поповнення в родині – тепер їх п’ятеро:

“Юху! В нас поповнення! Дівчинка! Знайомтесь, наш новий член сім’ї. Допоможіть обрати ім’я”, – написав ведучий та виклав фото чарівного щенятка.

Один з найпопулярніших варіантів серед коментаторів – Стефанія.

Схожі статті