Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський готові до шлюбу: що нарешті об’єднало їх серця та коли весілля

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський давно не приховують своїх стосунків. Пара зробила важливу заяву, подавши знак, що вони готові до серйозного кроку.

Про роман Ольги Мартиновської і Володимира Ярославського вже давно ходять справжні легенди. Пару не раз помічали у двозначних ситуаціях: то вони разом до лазні пішли, то підозріло ніжно обіймаються.

Врешті-решт популярна кулінарка відважилася і познайомила свою доньку Віру з потенційним обранцем. Володя дуже тепло зустрів дівчинку і вона по-доброму поставилася до нього. Дитина народилася к 2016 році, проживає зараз з мамою.

Схоже, парі лишився один лише крок – узаконити свої стосунки. І Ярославський таки зробив пропозицію Мартиновській.

Чи правда, що Ольга і Володимир одружуються?

“Вова зробив мені пропозицію”, – так розпочала свою публікацію в Інстаграмі кухарка.

Втім, Мартиновська всіх ввела у ступор, адже пропозиція стосувалася лише спільної роботи. Ольга пошкодувала, що її життя, як і мільйонів українців розділилося на “до” та “після” через події 24 лютого. Проте, можливо, саме так вона подала сигнал, що не хоче обмежуватися з Володимиром лише робочими стосунками, і за спільною працею стоїть дещо більше, що поки від нас тримають у таємниці.

Нагадаємо, що у 2015 році шефиня вийшла заміж за Івана Кобця, колегу по кулінарії. Втім, вже у 2020 стосунки довелося розірвати. Шлюб не став казкою для знаменитості. Дочку від спілкування з татом Ольга не обмежує.

Схожі статті