Як виглядає перший чоловік 41-річної Тоні Матвієнко: велика помилка, яку співачка здійснила у 16 років

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко стала мамою у досить ранньому віці. Вона народила дитину від першого чоловіка, з яким стосунки склалися.

Відома українська виконавиця Тоня Матвієнко прославилася за часів участі у вокальному шоу “Голос країни”. Саме там вона знайшла свого чоловіка Арсена Мірзояна, який заради кохання покинув сім’ю, залишив усе нажите майно та перебрався до сімейства Матвієнко.

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко, який зробив її матір’ю у 17 років і пішов

Тоня Матвієнко на Голосі країни
Як виглядає перший чоловік 41-річної Тоні Матвієнко

Необхідно відзначити, що на той момент артистка вже була розлучена. Уся справа в тому, що з першим чоловіком в неї не склалося. Через те, що у союз вони вступили у досить юному віці. Стосунки зав’язалися, коли їй було 16, а вже в 17 Тоня стала матір’ю вперше.

А з молодого чоловіка не вийшло хорошого батька. Він рано покинув сімейство, і вочевидь стосунки не були високої якості, адже Тоня не воліє згадувати про деталі їхнього спільного життя. У мережі немає жодного фото серцеїда, який підкорив виконавиці.

Тоня Матвієнко пояснила, чи в положенні вона
Як виглядає перший чоловік 41-річної Тоні Матвієнко

Натомість з Арсеном Мірзояном у Антоніни вийшов досить хороший тандем, навіть не дивлячись на те, що Ніна Митрофанівна аж ніяк не підтримувала цього роману. Зірка наполягала, що уводити чоловіка з родини не є добрим вчинком, але все ж таки, коли хлопець прийшов до дверей майбутньої тещі, вона не тільки відкрила їх, але і своє серце.

Нагадуємо, що зараз пара виховує двох доньок, одна з яких Арсену не рідна. Також родина проводить час з синами Мірзояна, які виховуються у матері хлопчиків. Про наступну спільну дитину пара поки що говорить з пресою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.