Танкович вразив правдою про справжнє лице Оксани Марченко: зверхня і холодна снобка, з якою неможливо розмовляти

Знаменитий український телеведучий Дмитро Танкович вперше розповів про своє ставлення до Оксани Марченко, з якою співпрацював багато років.

З новиною про затримання українського олігарха та політика Віктора Медведчука, а також про втечу його дружини Оксани Марченко, вуста колишніх колег телеведучої відкрилися і почали розповідати про те, якою вона була поза камерами.

Ні для кого не секрет, що жінка справляла враження людини щирої, душевної та духовної. Тим паче, що декілька останніх років вона присвятила зйомкам у святих місцях, адже Оксана Марченко недарма отримала прізвисько Паломниця.

Танкович вразив правдою про справжнє лице Оксани Марченко

У Оксани Марченко знайшли яйця Фаберже і немислимі купи золота
Танкович вразив правдою про справжнє лице Оксани Марченко

Першим про поведінку Оксани почав говорити виконавець MELOVIN, який зізнався, що вона його відверто травила та зневажала, а на камеру ставилася до нього дуже шанобливо та позитивно. Нещодавно і Дмитро Танкович поділився особистими враженнями від лицемірства теледіви. Він заявив, що насправді Оксана дуже холодна, страждає від снобізму, а також поводиться відверто зверхньо.

“Я не люблю таких людей. Вона холодна. Вона ставить себе вище за інших. Я комфортніше почуваюся з простим адміністратором на знімальному майданчику, ніж із такою людиною”, – підсумував Танкович.

Також Дмитро не приховував, що не боїться розповідати про своє ставлення до Оксани через те, що Віктор Медведчук тепер заарештований, а Оксана не дотягнеться до нього з Росії.

Цією інформацією шоумен поділився з журналістами Україна 24 24, але необхідно підкреслити, що він не надто волів пліткувати за спиною теледіви, яка такою не являється. Також Дмитро зізнався, що позаочі Оксану називали “дружиною Медведчука”.

Схожі статті