Злата Огнєвіч у білосніжній сукні “втекла” з весілля: Задворний втратив свій шанс одружити на собі холостячку

Відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка була головною героїнею 2 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка", стала нареченою-втікачкою.

Злата Огнєвіч пішла на “Холостячку” в надії зустріти своє кохання і нарешті завести сім’ю. Серед претендентів на її серце було багато гідних красенів, але переможцем став лише один — бізнесмен Андрій Задворний.

Вибір співачки неабияк здивував публіку, адже побачення з ним були найменш романтичними та переповнені непорозуміннями. Втім, після фіналу Злата була на сьомому небі від щастя, бо нарешті мала змогу проводити час тільки з коханим.

Та вже на пост-шоу, присвяченому життю після проєкту, стало відомо, що стосунки Огнєвіч і Задворного були недовготривалими. Вже через півтора місяці Андрій кинув холостячку, заявивши, що його почуття до неї зникли. Всі мрії про весілля і сімейне життя Злати в той момент були вщент зруйновані.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Злата Огнєвіч у білосніжній сукні втекла з весілля

Доволі важко артистка переживала розрив. Навіть зараз в інтерв’ю вона уникає питань про Задворного, оскільки назавжди закрила для цієї людини двері.

Злата Огнєвіч стала нареченою-втікачкою

У своєму Інстаграмі Злата Огнєвіч виклала кадр в білосніжній сукні, з кучерями, у чорній шкірянці та чоботах:

“Сбіжавша наречена. Нагадало відео з дитинства. Сукня задовга, але режисеру покажу”, – підписала фото співачка.

Злата Огнєвіч у білосніжній сукні втекла з весілля
Злата Огнєвіч у білосніжній сукні втекла з весілля

Це був один з образів Злати для зйомок у новому кліпі.

Зауважимо, Огнєвіч наразі бере активну участь у благодійних концертах на підтримку України, в той час як її колишній обранець Андрій Задворний займається волонтерською діяльністю.

spot_img

Схожі статті