Знайшовся син Андрія Данилка: фанати артиста не можуть прийти до тями після побачених фотографій хлопчика

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вразив аудиторію раптовими знімками з маленьким хлопчиком, якого прийняли за його сина. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко прославився, як затятий холостяк. На протязі тривалої кар’єри він жодного разу не заявив про стосунки з жінкою. Подейкують, що зірка приховує дружину від публіки, але сам Андрій неодноразово ділився своїми фантазіями стосовно майбутнього весілля, що могло б дуже образити його обраницю.

Знайшовся син Андрія Данилко

Минулого року колишній член команди Андрія Радміла Щегольова зізналася, що мала близькість з ним. Однак фанатам Вєрки Сердючки здається, що більш імовірний сценарій, в якому роман розгортається між ним та його партнеркою по сцені Інною Білоконь.

Про можливі романтичні взаємини між зірками свідчать численні кадри, на яких вони обіймаються, тримаються за руки та цілуються в губи. Однак нещодавно Андрій вирішив взагалі полишити шанувальників дару мови: він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з маленьким хлопчиком, який, варто відмітити, дуже схожий на Дмитра Комарова.

Знайшовся син Андрія Данилка. Скріншот коментарів під публікацією Вєрки Сердючки

Необхідно підкреслити, що більшість користувачів мережі прийняла дитину за сина Андрія.

Привертає увагу і той факт, що на знімку усі троє вдягнені у національний український одяг. Немає сумніву, що Андрій зробив цю публікацію до Дня вишиванки, але так би мовити “цвяхом програми” став зовсім не стиль артистів, а маленька дитина між ними, яка сиділа на руках у виконавця.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.