Сестра покійної Жанни Фріске розповіла правду про вагітність співачки сином від Шепелєва: лікарі не допомогли

Сестра покійної російської виконавиці Жанна Фріске Наталія прокоментувала чутки про екологічне запліднення артистки, завдяки якому вона народила сина Платона.

Жанна Фріске померла після тривалої хвороби у 2015 році. На той момент їй було 40 років. Вона боролася з раком головного мозку, який, за чутками, був спровокований пізньою вагітністю Фріске. Передбачалося, що співачка приймала гормональні препарати, а потім зробила процедуру ЕКЗ.

Сестра покійної Жанни Фріске розповіла правду про вагітність співачки сином від Шепелєва

Сестра покійної Жанни Фріске розповіла правду про вагітність співачки сином від Шепелєва

Сестра артистки Наталія Фріске спростувала подібні домисли у програмі “Зірки зійшлися” на телеканалі НТВ. Вона уточнила, що Жанна завагітніла природно під час відпустки в Італії.

“У неї не було ЕКЗ. Чомусь усі підхопили цю історію, що Жанна мала ЕКО. Вона абсолютно природним шляхом завагітніла. Мені дзвонила, коли завагітніла. Не буде вона робити ЕКЗ в Італії. Вона там відпочивала”, – розповіла сестра співачки.

За словами Наталії, зараз складно припустити, що спричинило хворобу її сестри. Вона не заперечує, що поява бажаної дитини стала каталізатором онкології.

“Щось спровокувало. Можливо, пологи спровокували. Можливо, годування груддю. Не зрозуміло. Але десь там, усередині, сиділа зараза”, — зазначила вона.

Зараз сама Наталя стала мамою. 35-річна сестра Жанни Фріске довгий час приховувала своє особисте життя та новина про майбутнє поповнення для багатьох стала сюрпризом. Наталя також зізналася, що скористалася процедурою ЕКЗ через проблеми зі здоров’ям. При цьому вона впевнена в тому, що все протікатиме нормально, тому що довіряє своєму лікарю.

Проте Наталя протягом першого триместру перебувала під пильним контролем медиків.

“Це така довгоочікувана була вагітність. Я себе берегла перші 12 тижнів до першого скринінгу. Я надто хочу дітей, щоб боятися онкології. Я впевнена, що в мене все гаразд”, — заявила вона.

Схожі статті