Колишній об’єкт зітхань Олександра Пономарьова Марія Яремчук похизувалася одягом для малюка: співачка стане мамою?

Відома українська співачка і спадкоємиця легендарного виконавця Назарія Яремчука Марія Яремчук здивувала кадром одягу для малюка. Усі деталі в статті.

Декілька років тому знаменита українська виконавиця Марія Яремчук повідомила про завершення творчої кар’єри. Офіційна причина: страх сцени. Артистка зізналася, що насправді увесь цей час була нажахана перебуванням перед великою кількістю людей.

Тривалий час вона не виходила на зв’язок, і лише коли почалася війна, відчула необхідність підтримати та поговорити з користувачами. Так, з 24 лютого Марія проявляє неабияку активність у соціальних мережах.

Колишній об’єкт зітхань Олександра Пономарьова Марія Яремчук похизувалася одягом для малюка

І ба більше, нещодавно їй вдалося здивувати своїх підписників. Так, вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію маленької вишиванки для малюка.  Одежа знаходилася за склом та у дерев’яній рамці.

Однак допис одразу ж розставив все на свої місця: виявляється, це найперша вишиванка, яка була зшита її мамою для Марії. Чи довго Яремчук носила цей предмет гардеробу невідомо, але така деталь з її життя виявилася вельми цінною для її фанатів.

Нагадуємо, що незадовго до того, як Марія вирішила покінчити зі своєю кар’єрою, Олександр Пономарьов сколихнув шоу-бізнес зізнанням про те, що має з нею роман. Марія на цю заяву відреагувала вельми бурхливо і повідомила журналістам, що це абсолютна брехня. Не знаючи, як вийти з незручного положення, Пономарьов перевів свою витівку на жарт, заявивши, що це такий гумор. Але здається, що Марія цього не оцінила, а глядач сприйняв подібну поведінку, як закоханість.

Схожі статті