Випередила Мартиновську і Ярославського: Ліза Глінська вийшла заміж у жовто-блакитному образі та показала чоловіка

Відома українська кондитерка, переможниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ліза Глінська вийшла заміж і показала новоспеченого чоловіка.

20 травня 2022 року Ліза Глінська вдруге вийшла заміж та показала фото з весілля. Обранцем кондитерки став бізнесмен Максим Большаков, а нареченою зірка “МастерШеф” була у жовто-блакитному образі з білосніжним букетом півоній. Особливо захопила фанатів вишита сукня Єлизавети, яка їй дуже пасує:

“Попри все. Люблю”, – підписала вона публікацію.

У коментарях новоспечене подружжя вже привітала Надія Матвєєва, яка написала: “Вітаю! Щастя на довгі роки! Ви прекрасні!”, а також безліч шанувальників:

  • “Вітаємо! Будьте щасливі, ви дуже гарна пара”;
  • “Ліза, ви дуже-дуже гарна наречена! Бажаю вам і вашій сім’ї щастя на довгі роки! І нехай минуться якнайскоріше всі біди, що мучать зараз нашу рідну Україну!”;
  • “Вітаю з прекрасним моментом в житті”.

На церемонії одруження Лізи та Максима були присутні лише найрідніші — батьки і сестра Глінської Тетяна. При цьому після початку війни в Україні пара відмінила заплановане весілля, але в останній момент Єлизавета зрозуміла, що все ж таки має право на щастя і разом з коханим організувала скромне свято в умовах постійних сирен.

Ліза Глінська вийшла заміж у жовто-блакитному та показала чоловіка
Ліза Глінська вийшла заміж у жовто-блакитному та показала чоловіка

Це вже другий шлюб для кондитерки — зі своїм першим чоловіком вона розлучилася після втрати дитини, парі не вдалося пережити горе разом. А коли Ліза стала суддею шоу “МастерШеф”, їй почали приписувати роман з колегою Володимиром Ярославським, якого також підозрюють у стосунках з Ольгою Мартиновською.

Схожі статті