Леся Нікітюк показала дитину та не змогла стримати емоцій: поцілувала, продемонструвавши материнські почуття

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк сколихнула мережу кадром з маленькою дівчинкою, яка сиділа в неї на руках. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк за довгу кар’єру на телебаченні жодного разу не показала свого обранця. Своє особисте життя вона тримає в секреті, а на публіку лише жартує про те, що ніхто не хоче брати її заміж. Мовляв, воліє піти під вінець, але немає бажаючих.

І все ж таки, усі її фанати прекрасно розуміють, що охочуючих одягнути на її безіменний палець обручку більш, ніж достатньо.

Леся Нікітюк показала дитину та не змогла стримати емоцій

Леся Нікітюк зізналася, що за останні два місяці сильно зблизилася зі знаменитим шоуменом
Леся Нікітюк показала дитину та не змогла стримати емоцій

І правда в тому, що Леся Іванівна могла давно вийти заміж, просто приховує цей факт від глядачів. І хто зна, можливо, і встигла народити дитину між телесезонами?

Однак на даний момент шанувальникам Нікітюк залишається задовільнятися маленькими радощами, які вона дарує їм на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, нещодавно вона оприлюднила новий кадр з маленькою дівчинкою, яку вона тримала на руках, і не стримавши емоцій, міцно поцілувала у пухкеньку щоку.

Леся Нікітюк показала дитину та не змогла стримати емоцій. Скріншот особистої сторінки зірки

Материнство дуже пасує Лесі, і імовірніше за все, вона про це знає.

Необхідно відзначити, що ця дитина — одна з тих, кому Леся Іванівна активно допомагала усі ці дні. Нагадуємо, що зірка створила координаційний центр для волонтерів і збирає гроші для сімей, які залишилися без житла під час війни.

Артистці вже вдалося розселити велику кількість людей, а також надати їм усі необхідні речі для нормального життя.

Схожі статті