Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко, який не зміг задовольнити її так, як Медведчук: вгодив до пащі левиці

Колись знаменита українська телеведуча Оксана Марченко прославилася, як інтелектуальна та добра жінка, але останнім часом все дуже змінилося.

Оксана Марченко завжди обирала собі впливових чоловіків. І хоча вона завжди робила наголос на те, що всього добилася сама, глядачі регулярно ставили під сумнів її позицію. І цьому є просте пояснення: обидва поштовхи у її кар’єрі дивним чином стаються, коли вона вступає у шлюб спочатку з одним бізнесменом, а потім з іншим.

Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко, який не зміг задовольнити її так, як Медведчук

Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко, який не зміг задовольнити її так, як Медведчук

Мало хто знає, але заради Віктора Медведчука Марченко розлучилася зі своїм першим чоловіком, від якого народила сина. У телеведучої є син від народного депутата Віталія Коржа та брата генерального директора “Інтернет Медіа Груп” Юрія Коржа. Чоловік відомий тим, що заснував інтернет-провайдерську компанію “Глобал Юкрейн”.

Затримали Віктора Медведчука
Як виглядає колишній чоловік Оксани Марченко

Однак зустріч з колишнім адвокатом все змінила, і Оксана швидко стала дружиною олігарха. Лише після того, як Медведчука заарештували, язики зіркових колег Марченко розв’язалися і вони повідали вельми цікавий речі. Наприклад, що її ніколи не називали ведучою або по імені, а “дружиною Медведчука”, що натякає на шлях, яким вона отримала це місце. Про це повідав Дмитро Танкович.

А виконавець MELOVIN взагалі заявив, що Оксана ніколи не була за кадром такою, якою показувала себе в ефірі. Телеведуча дозволяла собі грубити іншим, ставилася зверхньо, а іноді взагалі відверто ображала людей. Усе це прекрасно доповнює картину, адже у своєму привітанні з Новим роком Оксана у вечірній сукні раптово заявила, що її вороги горітимуть в пеклі.

Схожі статті