Як виглядає майбутній зять Ольги Фреймут: 16-річна донька ревізорки Злата Мітчелл показала свого хлопця

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має трьох дітей. Її старшій доньці Златі вже 16, і нещодавно вона вперше показала свого хлопця. Можливо, це майбутній зять телезірки.

Материнство прийшло у життя Фреймут в 2006 році з появою донечка Злати. Дівчинка носить англійське прізвище Мітчелл, оскільки її батько корінний британець. Його Ольга зустріла в Лондоні, куди приїхала на навчання.

Роман між ними розвивався стрімко, однак в завершився він так само стрімко – вже вагітною Фреймут вирішила, що обранець зовсім не той, з ким вона бачить себе поруч і хто виховує її дитину. Спілкування батькам Злати вдалося налагодити з часом, завдяки чому дівчинка росла оточена любов’ю і мами, і тата.

16-річна донька Ольги Фреймут вперше показала свого хлопця
Як виглядає майбутній зять Ольги Фреймут

Дочка телеведучої вже доросла, їй 16 і вона живе далеко за кордоном – у сонячній Каліфорнії, що в Сполучених Штатах Америки, куди поїхала на навчання. За якою саме спеціальністю невідомо, але відомо, що Злата дуже творча і креативна, захоплюється танцями та режисурою.

Як виглядає майбутній зять Ольги Фреймут

Своїм студентським життям Мітчелл регулярно ділиться з численними підписниками в Інстаграмі. Нещодавно дівчина вперше показала свого хлопця, якого звуть Оскар і який може стати зятем телеведучої.

На фото Злата не соромиться демонструвати почуття – донька Фреймут обіймається та цілується з бойфрендом. Уваги також заслуговує її облягаюча сукня вище коліна, яка підкреслила розкішну фігуру.

Зіркова мама залишила під публікацією відмітку “Подобається”, що може говорити про добрі стосунки з хлопцем спадкоємиці.

Як виглядає майбутній зять Ольги Фреймут
Як виглядає майбутній зять Ольги Фреймут

Схожі статті