Як виглядає друга дружина 40-річного Притули Сергія Дмитровича: перевершила колишню та не залишила їй шансів

Український шоумен, телеведучий і волонтер Сергій Притула зараз одружений вдруге. Дізнайтеся, як виглядає його друга дружина та що про неї відомо.

Сергій Притула — успішний та один з найвисокооплачуваніших телеведучих України, який здобув широку популярність у вітчизняній версії “Камеді Клаб”, а згодом він став обличчям Нового каналу і досі ним залишається. Та за популярністю не завжди стоїть цілковите щастя у звичайному житті, зокрема — в особистому.

Перший шлюб знаменитості з Юлією Андрійчук закінчився розлученням за взаємною згодою. Як розповідав Сергій в одному зі своїх інтерв’ю, це рішення було логічним завершенням постійних сімейних конфліктів.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією
Як виглядає друга дружина Притули Сергія Дмитровича

Пара намагалася зберегти родину, однак всі зусилля іс спроби були марними. Навіть спільний син Дмитро був радий рішенню батьків розійтися, оскільки почувався нещасливим, коли вони сварилися.

Незважаючи на це, Юлії та Сергію вдалося залишитися в добрих стосунках, а саме коли між ними як між подружжям все вже йшло до логічного кінця, Притула зав’язав роман з продюсеркою Нового каналу Катериною Сопельник.

Як виглядає друга дружина Притули Сергія Дмитровича

Як виглядає друга дружина Сергія Притули

У 2015 році телеведучий одружився вдруге. Його дружиною стала колега по роботі на телебаченні Катерина Сопельник. До весілля, яке пройшло у Львові, пара не афішувала своє кохання. Пізніше у закоханих народилися дві доньки — Соломія і Стефанія.

Родина Сергія Притули
Як виглядає друга дружина Притули Сергія Дмитровича

Катерина легко знайшла спільну мову з сином чоловіка від попередніх стосунків. Ба більше, вона дружить з колишньою Притули і також бере участь у вихованні Дмитрика.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.